Ezért érdemes csinálni!

A szurkolói honlap elindítása óta nagyon sok üzenetet kaptunk, amelyekben támogatnak, biztatnak bennünket. Ám ezek között volt egy e-mail, amely nagyon megfogta kicsiny stábunkat, ezért - a levélíró engedélyével - közreadjuk azt, név nélkül. Ahogy mondani szokás, ezért érdemes csinálni!

"Kedves Szurkoló honlap készítő(k)!

Kicsit gondolkoztam, vajon leírjam e a gondolataimat és elküldjem Nektek és elmeséljem, ahogyan én megéltem a honlap újraindulását/elindítását. Nem tudtam, számít e valamit a véleményem vagy célba jut e, de úgy gondoltam, még is meg kell Veletek osztanom ezeket az élményeket, mert ez a honlap nekünk szurkolóknak szól tőletek szurkolóktól, és gondoltam szívesen fogadtok bármi nemű pozitív visszacsatolást.

Akkor el is kezdeném, mit jelent nekem ez az oldal. Amikor megszűnt az előző oldal, mélyen megérintett. Ahogyan Ti is leírtátok, számtalan év munkája "veszett kárba", nagyon sok kép és információ veszett el.Igazából nem értettem, miért szüntették meg az oldalt, de elfogadtam és beletörődtem. Aztán amikor megláttam, hogy Ti szurkolók, készítettetek egy oldalt, elmondhatatlanul boldog lettem. És ezt még csak fokozta azt, hogy ezen a honlapon minden sárga-fekete, úgy ahogy lennie kell. Nagyon boldoggá tettetek és egy szuper napot szereztetek nekem ezzel, szeretném is megköszönni!

Szeretném megköszönni a saját és szerintem az összes szurkoló nevében is, hogy létrehoztátok ezt az oldalt, rengetek embernek okoztatok ezzel felhőtlen örömöt. Szerintem nagyon szuper az oldal, számomra tökéletes.

Szeretném azt is megköszönni, hogy én is közétek tartozhatok és én is jégkorong szurkoló lehetek/vagyok már 5éve. Amióta megtapasztaltam ezt a közeget, itt ragadtam, mind a jégkorong szeretete miatt és miattatok is, kedves szurkolók.

Szeretném még egyszer megköszönni, ennek az oldalnak a létezését, és azt, hogy visszacsempésztétek a sárga-fekete színt, mert tudjuk, mi nem látunk mást csak SÁRGA-FEKETÉT, és ez így is lesz még világ a világ.

Olvastam, hogy szívesen veszitek a segítséget is, és én is örömmel segítenék bármiben, de a következő évben fogok érettségizni, így sajnos nem tudok semmit sem bevállalni, mert ha valamit elvállalok, azt 100%an szeretném csinálni és az elkövetkezendő hónapokban nem lesz sok időm. Viszont ha a következő szezonra is szükség lesz még ilyen segítségre, akkor nagyon szívesen beállnék közétek és segíteném az oldal működését és lennék még szervesebb része a szurkolói tábornak.

Végezetül, ismét szeretném megköszönni nektek a fáradozásaitokat és azt, hogy ez az oldal létezik. Köszönöm, hogy miskolci szurkoló lehetek és köszönöm, hogy egy ilyen csodálatos szurkolói tábornak lehetek a tagja.

Köszönettel, egy büszke miskolci szurkoló"

Comments are closed.